Bouwspeeltuin Jeugdland

Van Huissteden Naaimachinehandel helpt!

In februari is Bouwspeeltuin Jeugdland weer begonnen met een modeproject. Kleding pimpen en naaien tot je een unieke zelfgemaakte creatie hebt. Heel leuk om te doen!

Maar één van onze naaimachines bleek het niet te doen en dus zijn we naar Van Huissteden Naaimachinehandel aan de Nedereindseweg 37 in Nieuwegein gestapt en hebben de eigenaren Gerrit en Ria van Manen uitgelegd wat er aan de hand was.

Zij boden aan onze naaimachine na te kijken en te repareren als dat mogelijk was. En als het niet mogelijk was, wilden ze ons een naaimachine lenen. Gratis en voor niets, maar puur uit liefde voor het naaien en om die liefde over te brengen op de jeugd.

Wij waren aangenaam verrast en willen zoveel liefde en enthousiasme niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onze naaimachine is ondertussen gerepareerd.

Met dit stukje willen we Van Huissteden Naaimachinehandel even in het zonnetje zetten en hen heel hartelijk bedanken. Kijk eens op hun website en als je er dan toch bent kijk dan ook eens naar hun workshops. Je kunt er hele mooie dingen maken.

Van Huissteden Naaimachinehandel, heel hartelijk bedankt voor het maken van onze naaimachine.

Namens de deelnemers van het Mode Project en namens het bestuur en vrijwilligers van Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein.