Bouwspeeltuin Jeugdland

Lintjes voor Nel en Tom

Tien bijzondere Nieuwegeiners hebben vrijdagmorgen 26 april, tijdens de zogenaamde ‘Lintjesregen’ een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Frans Backhuijs mogen ontvangen. De elfde gedecoreerde krijgt de onderscheiding op een later moment. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in de Grote Zaal van theater DE KOM aan het Stadsplein in Nieuwegein.

Nel Meijer, die op Jeugdland al 7 jaar “De Bengeltjes” organiseert en Tom Baselmans, vrijwilliger van Jeugdland, behoorden tot deze groep bijzondere Nieuwegeiners en werden beiden onderscheiden tot “Lid in de Orde van Oranje Nassau”.
Jeugdland feliciteert alle nieuw gedecoreerden en in het bijzonder Nel en Ton van harte.

Hieronder een videoreportage van Jos van Vogelpoel en Frans Evers (PEN.nl) van het gebeuren.