De Bengeltjes

Vindt uw peuter spelen met andere kinderen, liedjes zingen en knutselen ook leuk? De Bengeltjes is een activiteit voor (groot)ouders met (klein)kinderen van 1,5 tot 4 jaar.
We zijn open op dinsdag- en donderdagochtend en bij voldoende belangstelling ook op vrijdagochtend van 8.45-11.45 uur. De peuters krijgen wat te drinken en een biscuitje. Er is gelegenheid om kinderen te verschonen. De kosten bedragen slechts € 3,- per keer. Van tevoren aanmelden hoeft niet. De Bengeltjes zijn te vinden bij Bouwspeeltuin Jeugdland, Helmkruid 1 in Nieuwegein.

Meer informatie is te vinden op www.debengeltjes.eu en voor vragen kunt u mailen naar debengeltjes@notice.nu.

Op twee ochtenden kunt u samen met uw kind(eren) langskomen. Terwijl de ouders een kopje koffie of thee drinken en met elkaar praten over van alles en nog wat, kunnen de kinderen samen spelen met het aanwezige speelgoed: er is o.a. duplo, een autokleed met autootjes, poppen, puzzels en keukenspulletjes. Ook wordt elke ochtend als het weer het toelaat buiten gespeeld. Er is een grote zandbak, een peuterdorp met huisjes en fietsjes en loopautootjes. Met elkaar wordt op de kinderen gelet.

Tussen 10.00 en 11.00 uur worden er één of twee activiteiten aangeboden voor de kinderen. Dit kan zijn iets knutselen, bewegen, muziek, iets met boeken enz. Dit verschilt per ochtend. We besteden aandacht aan feesten zoals sinterklaas, kerstmis, pasen etc.. Als peuters jarig zijn, mogen ze trakteren. We knutselen met thema’s zoals de feesten en de seizoenen.
N.B. De Bengeltjes is geen activiteit van Jeugdland, maar een zelfstandig draaiende activiteit op Jeugdland.