Verhuur en Corona

Vanwege de aanscherping van de Corona maatregelen wordt er voorlopig niet verhuurd door Stichting Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein.

Het gebouw is gelegen op het terrein en heeft een oppervlakte van 64 m². Het gebouw is in principe geschikt voor 50 personen, maar we adviseren de anderhalve-meter-maatregel te blijven volgen en dan kunnen er maximaal 28 personen in het gebouw. Ontvangst van groepen groter dan 50 personen is ter beoordeling van de coördinator van de verhuur en het bestuur.

Hebt u meer overdekte ruimte nodig dan kunt u een partytent plaatsen. De organisatie en kosten hiervan zijn voor u. Op het terras is ruimte voor een partytent van 4 x 8 meter. Een grotere partytent is op het voorterrein te plaatsen.

Wilt u geen partytent plaatsen, maar wel meer dan 28 personen binnen ontvangen, dan kunt u dit binnen de maatregelen doen door uw gasten gespreid over de beschikbare tijd te ontvangen.

Ons buitenterrein is groot genoeg om 50 personen te ontvangen.

We vragen u vriendelijk maar dringend u aan de coronamaatregelen te houden als u van Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein huurt. Als handhaving bij overtreding gaat bekeuren, krijgen zowel u en uw gasten, maar ook wij als organisatie een bekeuring. Voor de organisatie is dat een boete van €4500,-. Dat is een enorm bedrag voor ons.

Wij vertrouwen er op dat u zich, om boetes te voorkomen, aan de coronamaatregelen houdt.