Welkom bij Bouwspeeltuin Jeugdland

Zolang de Corona maatregel geldt dat we 1,5 meter afstand moeten houden en een vaste zitplaats noodzakelijk is, is het voor ons niet mogelijk om te verhuren. Als deze regels zijn afgeschaft, bent u weer van harte welkom.

De speeltuin is wel open op woensdag- en zaterdagmiddag en een Jeugdland Feestpakket is op die dagdelen ook mogelijk.


Aan het Helmkruid, in het zuiden van Nieuwegein, ligt onze prachtige speeltuin midden in het groen. Kinderen t/m 13 jaar en hun ouder(s)/verzorger(s) kunnen komen spelen en elkaar ontmoeten. Maar ook als u niet tot deze doelgroep behoort bent u van harte welkom.

Wat is er te doen?

Op Bouwspeeltuin Jeugdland zijn er tal van activiteiten. We zijn twee keer per week open, namelijk op woensdagmiddag van 14.00-16.30 uur en zaterdagmiddag van 13.30-16.30 uur. De kinderen kunnen dan bouwen, spelen, skelteren en regelmatig organiseren wij een knutselmiddag of themadag. Spelen bij Jeugdland is gratis.

Voor middelbare scholieren zijn er mogelijkheden om hun maatschappelijke stage op Jeugdland te doen.
Dit alles wordt altijd begeleid door volwassen vrijwilligers.

U kunt tijdens openingstijden langs komen om te spelen, een kopje koffie of thee te drinken en andere bezoekers te ontmoeten. Bouwspeeltuin Jeugdland is goed toegankelijk voor mensen met een beperking en gebruikers van een rolstoel.

Verder is het mogelijk om het gebouw, eventueel met speeltuin, te huren voor (kinder)feestjes, vergaderingen, cursussen etc. Ook zijn er mogelijkheden voor dagvullende programma’s voor grotere groepen (bv. scholen).
Meer informatie vindt u op deze website. Voor aanvullende informatie kunt u ook altijd contact opnemen met info@jeugdlandnieuwegein.nl. Alternatieve contact mogelijkheden vindt u op de contact pagina.

Wij heten u van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en vrijwilligers van Bouwspeeltuin Jeugdland