Woensdag en Zaterdag

Jeugdland is open op woensdagmiddag van 14.00-16.30 uur en op zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur.

Er zijn toezichthouders aanwezig, maar ouder(s)/verzorger(s) zijn altijd verantwoordelijk voor hun kind(eren). De toezichthouders worden regelmatig ondersteund door jeugdvrijwilligers en middelbare scholieren die hun maatschappelijke stage (MaS) bij Jeugdland doen. De huisregels pagina bevat de belangrijkste gedragsregels van Jeugdland.

Er kan door het bestuur besloten worden om een deel van de speeltuin gesloten te houden, vroeger te sluiten of niet open te gaan. We vermelden de actuele openingstijden op het bouwrooster. Als deze beslissing vlak voor of tijdens een opening gemaakt wordt, is tijdige vermelding op de website niet mogelijk.

Bij Jeugdland kunnen kinderen met pallets hutten bouwen, lekker rijden op de skelters of een ritje met de kabelbaan maken. We hebben o.a. een grote zandbak en verschillende schommels. Maar er is nog veel meer te doen. Bij droog weer wordt er buiten gespeeld. Als het slecht weer is, kan er binnen een spelletje gedaan worden of een (strip)boekje worden gelezen.