Veelgestelde vragen en tips

U gaat voor de eerste keer huren?
Als u voor de eerste keer van Stichting Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein wilt huren adviseren wij u om eerst een keer te komen kijken. Dit kan op afspraak. Wij zorgen er dan voor dat er iemand is die u rond kan leiden en uw vragen kan beantwoorden. Voor een afspraak kunt u mailen naar verhuur@jeugdlandnieuwegein.nl.

Wanneer ontvang ik de factuur?
Na uw aanvraag voor een reservering krijgt u een reactie van de verhuur coördinator. De verhuur coördinator maakt een huurovereenkomst op. Die wordt zowel naar u, als naar onze penningmeester gestuurd. De penningmeester maakt daarna de factuur op en stuurt hem u binnen enkele dagen toe.

Wanneer moet de betaling op onze rekening staan?
Het factuurbedrag moet uiterlijk 2 weken voor de aangevraagde huurdatum op de rekening van Stichting Jeugdland Nieuwegein staan.

Wanneer wordt de waarborgsom teruggestort?
Na uw verhuur wordt gecontroleerd of u het gebouw en terrein volgens onze regels hebt achter gelaten. Is dat niet het geval dan krijgt een mail waarin gemeld wordt waarbij u in gebreke bent gebleven en evt. wat de kosten daarvan zijn. Is alles wel naar onze wensen, dan ontvangt u geen bericht. De waarborgsom wordt dan binnen drie (3) weken terug gestort op uw rekening.

Wat betekent bezemschoon opleveren?
Bezemschoon opleveren betekent bij Jeugdland dat:
U heeft uw versiering verwijderd. Ook de bevestigingsmaterialen zijn verwijderd.
Het meubilair staat weer zoals u het gevonden heeft.
De afwas is gedaan en opgeruimd.
U heeft de tafels, het aanrecht en het fornuis afgenomen.
U heeft de vloer in de wc’s, de hal en de verhuurruimte geveegd met de bezem. U neemt de rotzooi op met een stoffer en blik en gooit het in de afvalbak.
Uw afval van binnen en buiten gooit u in gesloten zakken in de grote container bij het toegangshek.

Mag ik vroeger naar binnen om mijn drank, taart of boodschappen te brengen en koel te zetten?
Nee, dat mag niet. U mag alleen binnen de door ons toegezegde huurperiode en -tijd aanwezig zijn op het terrein en in het gebouw. Heeft u meer tijd nodig, dan kunt u meer uren gaan huren.

Mag ik vroeger naar binnen om te versieren?
Nee, dat mag niet. Versieren doet u binnen de door ons toegezegde huurperiode en -tijd. Het gebouw is binnen al versierd met slingers die er permanent hangen, misschien kunt u zich daarmee wat werk besparen. Heeft u meer tijd nodig, dan kunt u meer uren gaan huren.

Mag ik frituren?
U mag frituren, maar niet binnen i.v.m. het ontbreken van een afzuiginstallatie. Frituren mag wel buiten onder de overkapping. U moet de ondergrond daar goed afdekken om vetvlekken te voorkomen.

Hoe kan ik mijn feest nog leuker maken?
U mag buiten een springkussen of spelmateriaal neer zetten. Het huren, opzetten, afbreken en het toezicht houden zijn voor uw rekening en verantwoordelijkheid. U moet ook zelf een lang verlengsnoer regelen als dat niet bij de huur van het springkussen of spelmateriaal in zit.

Jeugdland huurt al jaren van en/of werkt samen met: