KinderVakantieWeek

De KinderVakantieWeek, georganiseerd door de bouwspeeltuinen Bouwgein en Jeugdland, beiden uit Nieuwegein, wordt in de laatste week van de zomervakantie gehouden. Tijdens deze week kunnen kinderen die op de basisschool zitten allerlei leuke activiteiten doen. In een groep van 10 tot 15 kinderen begeleid door 2 of 3 vrijwilligers wordt een programma gevolgd met o.a. bouwen, knutselen, sporten, dansen en spelen. De oudste kinderen mogen een nacht blijven slapen en natuurlijk sluiten we af met een presentatie voor de ouder(s) en verzorger(s).

Het is ieder jaar weer een super gezellige week.

Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus 2019
organiseerden de Bouwspeeltuinen Bouwgein en Jeugdland KVW 2019
Gedurende deze week volgden de kinderen van de basisschool elke dag van 10.00 – 15.00 een georganiseerd programma met sport, spel, toneel, dans en natuurlijk bouwen.

Inzamelen

Ook zamelden we tijdens deze week in voor de Speelgoedbank Nieuwegein, de Kledingbank4Nieuwegein, de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein en voor Jeugdland zelf.

De Speelgoedbank is blij met heel en schoon speelgoed. Zij nemen voorlopig geen babyspullen, pluche beesten, kinderstoeltjes, puzzels, spelletjes, boeken en DVD’s aan.
De Kledingbank is op zoek naar schone, hele kinder-, dames- en herenkleding en schoenen, maar ook huishoudelijk textiel is welkom.
De Voedselbank kan lang houdbare producten gebruiken die niet over datum heen zijn.
Aan Jeugdland mag u kinderboeken doneren. Die gaan in onze Kinderzwerfboek kast. Daar kan iedereen een gratis boek uit meenemen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, kunt u deze sturen naar
kvw.jeugdland@gmail.com. Denk er wel aan dat de KVW volledig draait op vrijwilligers en dat we niet altijd meteen reageren.

De vrijwilligers zijn ontzettend enthousiast en zien er naar uit jullie op de KVW te zien.

Namens de vrijwilligers
José, Lex en Melanie