KinderVakantieWeek

KVW 2023: Sprookjes
Dit jaar organiseert Jeugdland samen met Bouwgein de KinderVakantieWeek met het thema Sprookjes.
De KinderVakantieWeek, kortweg KVW, is voor kinderen van de basisschool (van 4 tot en met 12 jaar).

In de laatste week van de zomervakantie van de basisschool wordt er vijf dagen van 10.00u tot 15.00 uur gebouwd en gespeeld. De kinderen worden verdeeld in groepen van ongeveer tien kinderen en worden begeleid door een tot drie vrijwilligers. Naast het bouwen aan de hut, kleuters doen dit niet maar doen andere dingen, worden verschillende andere activiteiten op allerlei gebieden als sport en cultuur georganiseerd. Ook worden er een speurtocht, disco en is voor de oudere kinderen zelfs een overnachting geregeld.

De KinderVakantieWeek van 2023 is van 14 t/m 18 augustus. Het thema wordt “Sprookjes”.

De inschrijving van de KinderVakantieWeek Jeugdland vindt 7 juni plaats op de locatie Helmkruid 1 van 19:00 – 20:00. Om de inschrijving sneller te laten verlopen, kunt u de gegevens van u kind(eren) alvast in onderstaand formulier invullen.
LET OP, een ingevuld formulier geeft geen garantie op een plekje. Pas als op 7 juni het inschrijfgeld op tijd is betaald is de inschrijving definitief. Kom daarom op tijd want vol=vol.

Na de inschrijving ontvangen de deelnemers van de KVW een brief met het programma van de week.
Daarin staat ook wat ze elke dag mee moeten nemen.
Vragen over de inschrijving of kindervakantieweek?
Mail naar deelnemerskvw.jeugdland@gmail.com

Ons adres is
Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein
Helmkruid 1
3434 CT Nieuwegein

N.B. Haal ons niet door de war met onze collega Bouwspeeltuin Bouwgein in Nieuwegein Noord.

Blijf op de hoogte van Jeugdland en de KinderVakantieWeek via onze nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via https://www.jeugdlandnieuwegein.nl/contact/mailinglijst/

UPDATE 08-06-2023:

Op woensdag 7 juni j.l. was de inschrijving voor de KinderVakantieWeek van beide bouwspeeltuinen, Bouwgein en Jeugdland. Bij Bouwgein zit de KinderVakantieWeek vol. Bij Jeugdland is nog wel ruimte.

Wilt u uw kind(eren) inschrijven, vult u dan het bovenstaande formulier in. U ontvangt daarna zo spoedig mogelijk informatie over de plaatsing en over de betaling.

UPDATE 21-08-2023:

We hebben een geweldige week gehad, met gelukkig goed weer. Dank aan alle hulpouders, vrijwilligers en de organisatie.

Volgend jaar is de KinderVakantieWeek van 19 t/m 23 augustus 2024.