Sponsor

Financiële sponsor

Jeugdland is een financieel gezonde organisatie. Wij kunnen onze activiteiten uitvoeren door de inkomsten uit de verhuur en de bijdragen van bedrijven. Vindt uw bedrijf buitenspelen en Bouwspeeltuin Jeugdland belangrijk?
Uw financiële steun kan overgemaakt worden op IBAN rekeningnummer NL93INGB0005069797. Hartelijk dank voor uw hulp.

VriendenLoterij

Wist u dat een deelnemer aan de VriendenLoterij zelf kan bepalen waar de helft van de inleg naar toe gaat? Naast de reguliere goede doelen kan dat ook Stichting Bouwspeeltuin Jeugdland zijn. Het kost u geen cent extra maar het levert Jeugdland een leuke bijdrage op. Kijk voor meer informatie op de Vriendenloterij website.

Pallet sponsor

Voor het bouwen van de hutten op het bouwterrein zijn o.a. pallets nodig. We zoeken houten pallets die schoon en heel zijn. Pallets van gelamineerd hout kunnen wij niet gebruiken.
Jeugdland heeft geen mogelijkheden om pallets op te halen. Als u pallets voor ons heeft en u kunt ze bezorgen, neem dan a.u.b. contact met ons op via info@jeugdlandnieuwegein.nl voor het maken van een afspraak.

Menskracht en Goederen sponsor

Naast pallets of een financiële bijdrage heeft Jeugdland ook interesse in andere goederen en menskracht. We gaan graag met u in overleg via info@jeugdlandnieuwegein.nl

Sponsoren

Op deze pagina vindt u sponsors die ons al geholpen hebben.