Binnenkort

Hier vindt u activiteiten die binnenkort plaatsvinden of net hebben plaatsgevonden.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, meldt je dan via de website aan voor onze nieuwsbrief. Hierin vermelden we wanneer onze winterstop is, wanneer we weer open gaan, wanneer er extra activiteiten zijn, of je je dan aan moet melden, de tijd etc. en ander nieuws over Bouwspeeltuin Jeugdland. In elke brief wordt ook vermeld hoe je je weer kunt afmelden.


Kinderzwerfboek Station
Tijdens de openingstijden van Bouwspeeltuin Jeugdland is ons Kinderzwerfboek Station te bezoeken en mag je een mooi boek meenemen. Dit is gratis en mag zo vaak als je maar wil. Je vindt het Kinderzwerfboek Station links onder de overkapping waar ook de fietsenstalling is.
———————————————————————————————————————————————————————
Zondag 7 januari t/m vrijdag 16 februari 2024 – Winterstop
In deze periode ontvang Jeugdland geen bezoekers.
Achter de schermen wordt er natuurlijk wel doorgewerkt en de verhuur gaat ook gewoon door.
——————————————————————————————————————————————————————-
Zaterdag 17 februari 2024 – Opening van speeltuinseizoen 2024
De speeltuin is open van 13.30-16.30 uur.
Heb je wel eens zeepjes gemaakt? Tussen 14.00-16.00 uur kun je dat komen doen. Dit is een gratis activiteit waar je je niet voor hoeft op te geven. We hebben voldoende voor 20 kinderen, dus kom even vragen of jij ook een zeepje kunt maken.
Dit is een activiteit voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen van 4 t/m 6 jaar onder begeleiding van een volwassene.
——————————————————————————————————————————————————————-
Woensdag 21 februari 2024 – Lichtjesroute – Kom je droom beleven op het forteiland!
Na het succes van vorig jaar kon een tweede editie niet uitblijven. Dit jaar met het thema: Kom je droom beleven op het forteiland! Dat klinkt toch geweldig! Je start bij ROC Horeca en Toerisme aan een route over Fort Jutphaas. Onderweg is er van alles te doen voor jong en oud.
Helaas moesten we deze activiteit in de kerstvakantie annuleren vanwege het weer. Maar hij is te leuk, dus we gaan op 21 februari voor een nieuwe poging.
Dit is een gratis activiteit en opgeven is niet nodig. Je kunt de route lopen van 17.00-20.30 uur. De laatste starttijd is om 20.00 uur.
———————————————————————————————————————————————————————
Zaterdag 24 februari 2024 – Kaarten maken
De speeltuin is open  van 13.30-16.30 uur en je kunt van 14.00-16.00 uur kaarten komen maken.
Wij hebben papier, veren, stickers, bloemetjes en meer om je kaarten mooi te versieren. Naar wie ga jij je kaart versturen of geven?
Dit is een gratis activiteit voor kinderen van 4 t/m 12 jaar waar je je niet voor hoeft op te geven. Loop even naar binnen en vraag of er plaats is. Kinderen van 4 t/m 6 jaar onder begeleiding van een volwassene.
———————————————————————————————————————————————————————
Zaterdag 16-03-2024 – NL Doet
De laatste bladeren wegvegen, schoffelen, pallets afvoeren, bloemen en planten poten, graskanten steken, banken schoonmaken en meer. Aan het begin van ons speeltuinseizoen gaan we Jeugdland opfrissen. Dit is een activiteit voor volwassenen. Kun je ons helpen, dan ben je van harte welkom. Aanmelden kan via aktiviteiten@jeugdlandnieuwegein.nl