Scholen en BSO’s

Wist u dat onze speeltuin in Nieuwegein-Zuid een prachtige, groene bouwspeeltuin is, die u kunt huren voor uw school of BSO? We hopen natuurlijk dat u ons al kent, omdat u – net als wij – het buitenspelen ook erg belangrijk vindt.

Wij nodigen uw school of BSO graag uit om eens met de groep(en) bij ons te komen spelen. Dit is mogelijk op woensdagmorgen of op vrijdagmorgen en/of -middag. In de periode na de Kerstvakantie en voor de Voorjaarsvakantie is het ook mogelijk op de woensdagmiddag. U kunt denken aan de afsluiting van een projectweek over bouwen of bewegen. Of als u de verjaardagen van de leerkrachten of het begin van het schooljaar viert. Wilt u eerst een keer komen kijken, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Omdat wij uitsluitend met vrijwilligers werken, kunnen we de kosten voor zo’n uitje laag houden. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van groepen tot 200 kinderen.
Vanuit Jeugdland is er een vrijwilliger aanwezig en u zorgt zelf voor voldoende begeleiding. Desgewenst kunt u zelf koffie/thee en versnaperingen meenemen. Ons gebouw beschikt over een eenvoudige keuken.
We denken graag met u mee over de mogelijkheden.


Tarieven verhuur BSO / Scholen 2024
Huurprijs
(tot 40 kinderen)
Elk extra kindBorgEindschoonmaak
en afvalverwerking
€ 76€ 1,90€ 100€ 40

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@jeugdlandnieuwegein.nl