Faciliteiten

Gebouw

Het gebouw is gelegen op het terrein van de bouwspeeltuin en heeft een oppervlakte van 64 m2. Het gebouw is in principe geschikt voor 50 personen; ontvangst van grotere groepen is ter beoordeling van de coördinator van de verhuur en het bestuur.

Voorzieningen

Het gebouw is voorzien van centrale verwarming. In de keuken staat een elektrisch fornuis, een magnetron en een koel-vries combinatie. Tevens zijn een waterkoker en een koffiezetapparaat met filters beschikbaar. De ruimte is versierd met slingers.
Het gebouw beschikt over 2 toiletten waarvan 1 is aangepast voor minder validen. In dit toilet staat een commode. Het gebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn 2 kinderstoelen beschikbaar.

Jeugdland is goed bereikbaar via het openbaar vervoer (bus en tram). Komt u met eigen vervoer dan is er een groot parkeerterrein beschikbaar. Voor het laden en lossen is het toegestaan de auto tijdelijk op het terrein van Jeugdland te rijden. Na het laden en lossen moet uw voertuig weer op het parkeerterrein worden geplaatst. Fietsen kunnen op het terrein van Jeugdland gestald worden.

Pakketten 1 en 2
Huurt u pakket 1, dan huurt u het gebouw en terras en mag u gebruik maken van de vaste speeltoestellen.
Huurt u pakket 2, dan huurt u het gebouw en terras, de vaste speeltoestellen en losse speelmaterialen. Bij de losse speelmaterialen zitten onder voorbehoud, grote en kleine skelters, aanhangers voor de grote skelters, driewielers, een tandem driewieler, een duwkar, steppen, een grote bak met zandbakspeelgoed, stoepkrijt, een bal, een bak met hamers en spijkers, klapstoelen en parasols.