Faciliteiten

Verhuur voor kinder- en familiefeestjes

Heeft u nog niet eerder van ons gehuurd, dan adviseren we om eerst een keer te komen kijken. U kunt dan beter beoordelen of onze locatie geschikt is voor uw feest. Kijken kan alleen op afspraak. Het aanvragen van een kijkafspraak kan via https://www.jeugdlandnieuwegein.nl/contact/ of in de opmerkingen bij het reserveringsformulier https://www.jeugdlandnieuwegein.nl/verhuur/reserveren/verhuur-reserverings-formulier/

Gebouw

Het gebouw is gelegen op het terrein van de bouwspeeltuin en heeft een oppervlakte van 64 m2. Het gebouw is in principe geschikt voor 40 personen, op het terrein zijn meer personen te ontvangen. Ontvangst van groepen groter dan 40 personen is ter beoordeling van de coördinator van de verhuur en het bestuur.

Huurt u voor de eerste keer van ons, dan adviseren we om eerst een keer te komen kijken. U kunt dan beter beoordelen of onze locatie geschikt is voor uw feest. Kijken kan alleen op afspraak. U kunt een kijkafspraak aanvragen via de pagina reserveren.

 

Voorzieningen

Het gebouw is voorzien van centrale verwarming. In de keuken staat: een elektrisch fornuis, een combi magnetron en een koel-vries combinatie. Tevens zijn een waterkoker en een koffiezetapparaat met filters beschikbaar. Er zijn borden, bestek, glaswerk en kopjes aanwezig, maar de aantallen wisselen. Er is een eenvoudige muziekinstallatie aanwezig en de ruimte is versierd met slingers.

Er zijn 5 eettafels, 25 eettafelstoelen, 4 krukjes, 3 hoge kinderstoelen zonder beugel, 2 hoge kinderstoelen met beugel, 1 fauteuil, een tweezitsbank en een driezitsbank met salontafel aanwezig.

Er is een voetbaltafel en in de witte vakkenkast vindt u spelletjes, boeken, stripboeken, puzzels en tekenmateriaal waar u gebruik van mag maken. En een potje sjoelen behoord ook tot de mogelijkheden.

Het gebouw beschikt over 2 toiletten waarvan 1 is aangepast voor minder validen. In dit toilet staat ook een commode die geschikt is om kleine kinderen op te verzorgen. Het gebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Jeugdland is goed bereikbaar via het openbaar vervoer (bus en tram). Komt u met eigen vervoer dan is er een groot parkeerterrein beschikbaar bij onze locatie. Voor het laden en lossen is het toegestaan de auto tijdelijk op het terrein van Jeugdland te rijden. Na het laden en lossen moet uw voertuig weer op het parkeerterrein worden geplaatst. Fietsen kunnen op het terrein van Jeugdland gestald worden.

Pakketten 1 en 2
Huurt u pakket 1, dan huurt u het gebouw en terras en mag u gebruik maken van de vaste speeltoestellen.
Huurt u pakket 2, dan huurt u het gebouw en terras, de vaste speeltoestellen en losse speelmaterialen. Bij de losse speelmaterialen zitten onder voorbehoud, grote en kleine skelters, aanhangers voor de grote skelters, driewielers, een tandem driewieler, een duwkar, steppen, een grote bak met zandbakspeelgoed, stoepkrijt, een bal, een bak met hamers en spijkers, klapstoelen en parasols.